Katso parhaat Elisa liittymätarjoukset 2020

Elisa/Saunalahti tarjoa jokaiselle juuri sopivan liittymän. Tahdoitpa sitten rajattomasti kaikkea kiinteään kuukausihintaan tai maksaa vain juuri siitä mitä käytät, niin sopivan puhelinliittymän löydät alapuolelta.

Tutustu alapuolelta Elisan:n liittymiin

Tutustu myös muihin operaattoreihin:

Elisa on johtava operaattori Suomessa

Puhelinoperaattori Elisa Oyj on suomalaisille tuttu nimi muun muassa sen lukuisista TV-mainoksista. Elisa on suosittu suomalainen puhelinoperaattori ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja, joka tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivia liittymäpaketteja ja muita palveluja asiakkailleen.

Elisa palvelee tällä hetkellä jopa yli 2,8 miljoonaa asiakasta niin Suomessa ja Virossa kuin myös kansainvälisestikin ja sen verkossa on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Elisan voisikin sanoa olevan tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä.

Mikä on Elisa?

Elisa Oyj on peräti yli 130-vuotisen matkan kulkenut nykypäivän pörssiyhtiö, joka palvelee kuluttajia, julkishallinnon organisaatioita ja yrityksiä enimmäkseen Suomen ja Viron alueelle, mutta myös kansainvälisesti. Elisa ei ole mikään pienimpiin kuuluva toimija, sillä sen henkilöstöön kuuluu noin 4 800 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2018 peräti 1,83 miljardia euroa. Elisa on innovatiivinen ja moderni yhtiö, joka kehittää toimintojaan ja palveluitaan jatkuvasti sekä haastaa vallitsevia tapoja hyödyttääkseen asiakkaitaan.

Historia

Elisan historia on alkanut jo vuodesta 1882 kun lennätinmekaanikko sai luvan perustaa puhelinlaitoksen Helsinkiin. Tämän jälkeen matka nykyiseksi Elisaksi alkoi. Elisa laajeni tasaisesti läpi historiansa ja otti menestysaskeleita. Elisaan sulautunut Radiolinja esimerkiksi mursi posti- ja telelaitoksen monopolin, ja Elisa oli mukana Helsingin Olympialaisten onnistumisessa. Radiolinja, joka kuului Elisaan, kytki maailman ensimmäisen GSM-puhelun ja avasi ensimmäisen kaupallisen GSM-palvelun 1991. Elisa teki historiallisen tempauksen vuonna 2007, kun se avasi kaupalliseen käyttöön 3G UMTS900 -verkon.

Nykypäivä

Tänä päivänä Elisa Oyj -nimellä kulkeva yhtiö on tunnettu ennen myös nimillä Elisa Communications Oyj ja Helsingin Puhelin Oyj. Yhtiö on nykyään julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla ja sillä on noin 185 000 osakkeenomistajaa. Elisa on Suomessa johtava kiinteän verkon operaattori ja mobiiliverkko-operaattori, jonka yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa Vodafone ja Telenor. Elisalla Oyj:llä on tänä päivänä lisäksi myös useita tytäryhtiöitä, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat yhtiöt:le työntekijöilleen viikon palkallisen isovanhempainvapaan.

  • Puhelinmyyntiyhtiö Enia Oy
  • Tietoliikenneoperaattori Elisa Eesti AS
  • Videoneuvotteluoperaattori Elisa Videra Oy
  • IPTV-palveluyhtiö Watson Nordic Oy

Perusarvot

Elisan perusarvoihin kuuluvat vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, uusiutuminen, tuloksellisuus ja yhteistyö. Elisa pyrkiikin uusiutumaan ja parantamaan toimintaansa jatkuvasti, joka myös näkyy yhtiön historiassa edelläkävijänä ja sen roolina nykyisenä markkinajohtajana. Elisa etsii uusia toimintamalleja ja haastaa vanhoja uskomuksia luodakseen innovatiivisia ratkaisuja. Se kertoo visiokseen olla muun muassa paras yhteyksien luoja, erinomaisuuden esimerkki ja kansainvälinen digitaalisissa palveluissa. Kansainvälistä toimintaa yhtiöllä onkin, vaikka sen päämarkkina-alueet ovat tällä hetkellä Suomi ja Viro, jossa se on myös suosittu palveluntarjoaja.

Miksi kannattaa valita Elisa?

Elisan valitsemista kannattaa harkita jo yksinkertaisesti sen kattavien liittymien vuoksi. Elisa tarjoilee jokaisen tarpeisiin sopivia erilaisia liittymiä hyvinkin kilpailukykyisillä hinnoilla. Elisalla on niin kaiken kattavia paketteja kuin myös liittymiä, joihin voi ladata vain tarvitsemansa palvelut, silloin kun itse haluaa. Elisan liittymissä on valinnanvaraa aina kuukausittain laskutettavista liittymistä tarpeen vaatiessa ladattaviin prepaid-liittymiin ja erilaisiin rajattomaan käyttöön tarkoitettuihin paketteihin saakka. Lisäksi Elisan erilaisiin liittymiin ja palveluihin kuuluu useita ajankohtaisia ja hyödyllisiä tarjouksia.

Monipuoliset tuotteet

Kilpailukykyisten ja monipuolisten liittymien lisäksi Elisa tarjoaa muitakin palveluita ja tuotteita. Elisan tuotteisiin kuuluvat erilaiset laitteet kuten älypuhelimet, tietokoneet ja verkkolaitteet. Liittymien ja elektroniikan lisäksi Elisa tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita palveluita, joita ovat muun muassa ääni- ja e-kirjat sekä kanavakortit ja turvapalvelu, pilvitallennuspalvelu, mobiilivarmenne ja äly- ja turvaratkaisut kotiin. Yhtiöllä on lisäksi Elisa Viihde -palvelu, jossa voi vuokrata elokuvia ja katsella sarjoja tai urheilua usealla eri laitteella. Elisan palvelu- ja tuotetarjonta on siis hyvin monipuolinen.

Kilpailukykyiset hinnat

Yksi painavimmista syistä Elisan valitsemiselle ovat myös sen erittäin kilpailukykyiset hinnat ja tarjoukset. Elisa tarjoaa kattavia liittymäpaketteja hyvin kohtuullisilla hinnoilla. Lisäksi Elisan laitteita voi ostaa osamaksulla, joiden kuukausikulut voivat olla hyvinkin pienet. Elisa myy esimerkiksi älypuhelimia osamaksuilla, joiden kuukausierät voivat olla jopa alle viisi euroa. Kannattaa muistaa, että osamaksun kuukausierä kuitenkin riippuu esimerkiksi ostettavasta laitteesta. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi Elisalla on säännöllisesti asiakkaille hyödyllisiä tarjouksia, joita voi pitää silmällä esimerkiksi Elisan nettisivuston kautta.

Vastuullisuus

Yhteiskuntavastuu on liittymien ja palveluiden ohella yksi syy miksi kannattaa suosia juuri Elisaa. Elisa on nimittäin sitoutunut Science Based Targets -organisaation hyväksymiin tavoitteisiin, joilla se vähentää hiilidioksidipäästöjään. Tavoitteet ovat tieteisiin perustuvia. Science Based Targets on organisaatio, jonka muodostavat Maailman luonnonvarainstituutti WRI, YK:n Global Compact -aloite, ympäristöjärjestö WWF ja ilmastoraportointiin keskittyvä CDP-järjestö. Vuonna 2018 hiilidioksidipäästöjen vähentämisen tavoitteeseen oli sitoutunut 140 yritystä maailmassa, mutta vain viisi Suomessa. Elisa on yksi näistä sitoutuneista.

Elisan liittymät

Elisa tarjoaa monipuolisesti erilaisia liittymiä, joista löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva paketti. Elisan monipuolisten liittymien valikoimaan kuuluvat esimerkiksi puhelinliittymät, mobiili- ja hybridi- ja kiinteä laajakaista, vanhoille lankapuhelinliittymille tarkoitettu KotiPuhelin-liittymä, seutuverkot, Wi-Fi-puhelut ja prepaid-liittymät sekä muut ladattavat liittymät. Liittymien tiedonsiirtonopeudet, hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat. Elisalla tarjotaan liittymiä ainoastaan muutaman euron maksavista kevyeen käyttöön tarkoitetuista liittymistä aina jokapäiväiseen aktiiviseen käyttöön tarkoitettuja kymmeniä euroja maksavia liittymiä myöten. Lisäksi Elisalla on kattavasti erilaisia liittymäpaketteja näiden hintaluokkien väliltä.

Puhelinliittymät

Elisan Saunalahti-puhelinliittymillä on erilaisia ominaisuuksia ja kuukausihintoja, mutta yhteistä on, että kaikki Elisan puhelinliittymät saa aina ilman datakattoa tai sitoutumispakkoa. Edullisimmasta päästä olevan puhelinliittymän voi saada ainoastaan 7,90 euron kuukausihintaan. Sen sijaan tätä kalliimpi ja Elisan suosituin puhelinliittymä Saunalahti Huoleton Premium 150M maksaa 29,90 euroa kuukaudessa, mutta tarjoaa rajattoman netin, 10 gigatavua per kuukausi Euroopassa ja lisäksi S-ryhmän bonusta. Elisalla on monia muitakin liittymiä, jotka kerryttävät S-ryhmän bonusta.

Latausliittymät

Elisan latausliittymät ovat liittymiä, jotka ladataan etukäteen ennen käyttöä. Latausliittymien hyvä puoli on, että niitä käyttäessä välttää mahdolliset yllättävät kulut. Elisan Saunalahti Latausliittymä on aivan normaali matkapuhelinliittymä, jonka käytöstä maksetaan etukäteen. Liittymässä on mielenkiintoinen ja hyödyllinen ominaisuus saldon loppumisen varalle. Saldon loppuessa asiakas saa viestin, minkä jälkeen voi lähettää vielä 5 viestiä ja puhua vielä viisi minuuttia. Latauksella toimivia liittymiä ovat Elisalla myös prepaid-liittymät, joista maksetaan vain käytön mukaan ilman kuukausimaksuja.

Laajakaistaliittymät

Elisa tarjoaa myös erilaisia laajakaistaliittymiä asiakkailleen. Liittymiä on saatavilla erilaisilla kuukausihinnoilla ja sisällöillä. Elisa tarjoaa hyvin edullisia muutaman euron hintaisia liittymiä kevyeen käyttöön, mutta myös aktiiviseen käyttöön tarkoitettujamobiililaajakaistaliittymiä, joista suosittu on esimerkiksi Saunalahti Mobiililaajakaista 4G Super, joka sisältää rajattoman netin, 100 Mbit/s. Se kerryttää lisäksi S-ryhmän bonusta, mikäli asiakas on yhdistänyt bonuskorttinsa liittymään. Elisan liittymissä on myös 5G-liittymiä kuten 600 Mbit/s ja 20 Gt per kuukausi tarjoava Saunalahti Mobiililaajakaista 5G 600M.

Elisan tuotteiden ja palvelujen ominaisuudet

Innovatiivisena tekijänä Elisa on lisännyt tuotteisiinsa erilaisia asiakkaiden tarpeisiin sopivia lisäpalveluita ja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi S-ryhmän bonuksen kerryttämisen mahdollisuuden Elisan palveluita käyttämällä. Useat Elisan liittymistä kerryttävät S-ryhmän bonusta, mikäli asiakkaalla on bonuskortti ja hän on yhdistänyt sen liittymäänsä. S-ryhmän bonusta saa useista Elisan puhe- ja mobiililaajakaistaliittymistä sekä laajakaistaliittymistä. Bonuksen saa kertymään aktivoimalla bonuksen ja lisäämällä S-etukortin numeron liittymäänsä Elisan nettisivuston OmaElisa-palvelun kautta. Elisan bonusta kerryttävät liittymät voi tarkastaa Elisan nettisivuston tuoteosiosta.

5G liittymät

Elisalla on tarjolla paljon puhuttuja 5G-liittymiä. 5G on jopa kymmenen kertaa nopeampi kuin 4G, tarkoittaen, että suuret tiedostot ovat asiakkaan käytössä hyvin nopeasti. Lisäksi pelaaminen 5G-verkossa on loistava kokemus, sillä 5G:n viive on minimaalinen ja sen luotettavuus on nykyverkkoja parempi. Elisa on avannut 5G-verkkoja jo useaan Suomen kaupunkiin. Myös ensimmäiset 5G-päätelaitteet, reitittimet ja puhelimet ilmestyvät vuoden 2020 aikana, mutta ne tulevat yleisemmin Elisan asiakkaiden saataville vasta vuonna 2020. Tiesitkö nämä tärkeät asiat Elisan 5G:n liittyen:

  • 5G-verkon hyödyt saavutetaan ainoastaan 5G-päätelaitteella.
  • Ensimmäiset 5G-puhelimet tulevat markkinoille loppuvuodesta 2020.
  • 5G-puhelinten valikoima kasvaa vuonna 2020.
  • Oikeanlaisen liittymän ja laitteen lisäksi on oltava 5G-verkon peittoalueella.
  • Elisan tavoite on laajentaa 5G-verkkoa joka puolelle Suomea.

Asiakaspalvelu

Asiakkaiden tarpeisiin Elisa on kehittänyt myös toimivan ja asiakaspalvelun, jonne saa helposti yhteyden. Elisan asiakaspalvelu on auki sunnuntaita lukuun ottamatta joka päivä ja sinne voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatin ja sosiaalisen median kautta. Asiakaspalveluun voi varata myös soittoajan, joka on kiireisessä arjessa kätevää. Elisa lupaa soittaa asiakkaalle 30 minuutin sisällä varatusta ajasta. Elisalla on myös niin kutsuttu Oma Guru, joka antaa henkilökohtaista apua tietotekniikkaongelmiin joko puhelimitse tai jopa paikan päällä.

OmaElisa

Elisa helpottaa asiakkaidensa toimintaa myös OmaElisa-palvelulla, joka on palvelu, jonne asiakkaat voivat kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Palvelussa voi esimerkiksi nähdä laskunsa ja maksaa ne. Palvelussa voi myös muuttaa tietojaan, poistaa estoja ja hallita lisäpalveluita, kuten esimerkiksi lisätä S-ryhmän bonuskorttinsa liittymään bonusta kerryttämään. OmaElisa toimii netin selaimessa, mutta sen voi ladata myös sovelluksena iPhonelle tai Android-laitteelle. Oman tunnuksen palveluun voi luoda helposti Elisan nettisivuston kautta tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Elisan tarjoukset

Laitetarjoukset

Elisalla on kutakuinkin kaiken aikaa tarjolla useita hyödyllisiä kampanjoita, jotka voivat säästää asiakkaiden rahaa. Elisan tarjouksiin kuuluvat ajankohdasta riippuen esimerkiksi tuntuvat alennukset laitteista. Elisan tarjoussivulta voi löytää esimerkiksi televisioita, kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja muita laitteita jopa satojen euron alennuksella. Elisan laitteiden ajankohtaiset alennukset ovat toisin sanoen ehdottomasti kilpailukykyisiä. Puhelimia ja tietokoneita pienempiä ja edullisempia laitteita kuten kuulokkeita, latureita ja kelloja voi löytää Elisa-nettisivuston tarjousosiosta myös suuresti alennetuilla hinnoilla.

Liittymätarjoukset

Laitealennusten lisäksi Elisa tarjoaa useita erilaisialiittymätarjouksia, jotka vaihtelevat ajankohdan mukaan. Yksi esimerkki on laitteen ja liittymän yhdistelmäkauppa, jolloin asiakas ostaa kauppaan kuuluvan laitteen ja liittymän osamaksulla maksaen tuotteet tietyissä kuukausierissä pois. Esimerkiksi Elisa tarjoaa tällä hetkellä mobiililaajakaistan ja asiakkaan valitseman tabletin alennettuun yhteishintaan. Pakettiin sisältyy rajoittamaton tiedonsiirto, jopa 50 Mbit/s 4G-mobiililaajakaista ilman käyttökattoa ja mahdollisuus sanoa liittymäsopimus irti koska tahansa. Tabletin ja liittymän yhteiskuukausimaksu on 13,75 euroa.

Kampanjat

Elisalla liittymissä on myös säännöllisiä ja lyhytkestoisia alennuksia. Esimerkiksi nettiliittymät voivat olla alennuksessa yhden kuukauden ajan tai erilaiset yksittäiset paketit kuten puhe- ja nettipaketit saattavat olla ajoittain alennuksessa. Liittymien ja laitteiden alennuksien lisäksi Elisa tarjoaa ajoittain myös ilmaisia toimituksia. Myös Elisan muut palvelut sisältävät tarjouksia ja ilmaisen kokeilun mahdollisuuksia. Esimerkiksi Elisa Kirjassa, eli Elisan ääni- ja e-kirjoja tarjoavassa palvelussa, on ajankohtaisia tarjouksia, joista voi tehdä löytöjä jopa -80% alennuksella.

Elisan eri tuote- ja palvelukategorioiden tarjoukset vaihtuvat usein ja voivat olla voimassa vain hyvinkin lyhyen aikaa. Tästä syystä kannattaakin ottaa Elisa seurantaan, mikäli haluaa hyödyntää sen ajankohtaiset tarjoukset mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Elisan vaihtuvia tarjouksia voi selata helposti esimerkiksi Elisan nettisivuston tarjouksista kertovalla sivulla, mutta ne voi myös halutessaan tilata suoraan omaan sähköpostiinsa nettisivustolla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen käy helposti ja sen löytää aivan elisa.fi-sivuston alareunasta.

Yhteenveto

Elisa Oyj on suomalainen markkinajohtaja ja yksi alan edelläkävijöistä, joka tarjoaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä palveluja ja tuotteita. Elisan tuotteet ovat innovatiivisia ja tarjoavat uusimpia tietoliikenneteknologian ominaisuuksia asiakkaidensa käyttöön.

Elisan tuotteet ja palvelut kattavat useita hintaluokkia ja niiden ominaisuuksista löytyvät tarvittavat jokaisen kuluttajan tarpeille. Lisäksi Elisa pitää huolta asiakkaistaan monipuolisen asiakaspalvelun ja nettipalvelun avulla, sekä tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja hyviä tarjouksia.